Foredragsholdere

Foredragsholdere for Vegan Weekend 2018 vil bli annonsert senere.
mari-n-mauland Mari Nustad Mauland fra Stavanger er veganer og løpefrelst, og jobber som personlig trener på treningssenter. I tillegg jobber hun som foreleser for NIH fitness deltid på deres kurs i Stavanger. Hun er utdannet fysioterapeut fra Robert Gordon University, har en MSc i Sports Science fra University of Essex, og NIH-utdannet treningsveileder, personlig trener og kostveileder.

james-aspey James Aspey har syklet 5000 kilometer gjennom Australia fra Darwin til Sydney for å vise at veganere kan ha god helse samt være utholdende og sterke. James har jobbet som PT i en årrekke og er opptatt av å promotere et dyrefritt kosthold.

På Vegan Weekend vil James Aspey holde to foredrag. Les mer om de i programmet.


Mari Hult er en vegansk kokk fra Stavanger. Hun er en av Norges mest kjente matbloggere og driver Vegetarbloggen, som er Norges største og mest leste vegetar-/veganblogg. Mari har nylig gitt ut kokeboken Sykt godt.

På Vegan Weekend vil Mari Hult holde to kurs. Les mer om de i programmet og meld deg på.


Hanne Sørvaag er en kjent og folkekjær vokalist, komponist og tekstforfatter fra Stavanger. Hun har hatt flere topp ti-singler på radio i Norge og er en låtskriver av internasjonalt kaliber.

På Vegan Weekend vil Hanne Sørvaag ikke bare holde et foredrag men også stå for underholdning på festmiddagen. Les mer om de i programmet og meld deg på.


Pernilla Berg har medisinsk doktorgrad i kosthold og tykktarmkreft.Siden høsten 2008 har Pernilla jobbet som ernæringsekspert i det svenske bladet Hälsa der svarer på lesernes spørsmål innen kosthold og helse. Hun bidrar også med kompetanse på området ernæring og toksikologi.