Utstillere

Utstillere for Vegan Weekend 2018 vil bli annonsert senere.
Forever Living Products, verdens største produsent og distributør av Aloe vera. Forever har vært på markedet i snart 40 år og er i dag representert i over 160 land og Skandinavias største direktesalgsforetak innen kosttilskudd, helse- og hudpleieprodukter basert på Aloe vera.

Med Forever’s unike 100% Fornøyd kundegaranti kan du prøve produktene i hele 90 dager – er du ikke fornøyd så får du pengene tilbake, uansett årsak og uavhengig av om du har brukt produktene eller ei.

Kom innom standen deres på Vegan Weekend og få med deg gratis prøver slik at du kan bli bedre kjent med produktene. Hilde Iversen Hatteland og Hilde Steinkopf gleder seg til å treffe deg!


Spire er en miljø og utviklingsorganisasjon som jobber mot en mer rettferdig og bærekraftig verden. De fokuserer på miljø, matsikkerhet, handel og urban utvikling. Sentralt for Spire er at de ønsker å se sammenhenger, og de arbeider derfor mye med nord-sør spørsmål, altså hvordan den levemåten vi i den nordlige del av verden har påvirker de mer sårbare områdene i sør. Spire ønsker å fokusere på de store sammenhengene, eksempelvis hvordan maten vi spiser påvirker miljøet, noe som igjen rammer de mest sårbare.

Kom innom standen deres på Vegan Weekend for å lære mer.

 

Dream tilbyr melkefrie, glutenfrie, soyafrie og veganske plantebaserte drikker og gurter uten kunstige tilsetningsstoffer. Produktsortimentet, som er plantebasert, har et variert produktspekter i Norge og er distribuert i både Coop og Norgesgruppens butikker. Størst sortiment finner du i Meny, OBS og Mega. Basisproduktene finnes også i mindre butikker som Joker og Bunnpris og i lavpriskjedene Kiwi, Extra, Prix og Marked.

Kom innom standen deres og få med deg en smaksprøve hjem.


Quini urkorngrøt er en vegansk kjøleskapsgrøt som selges hos Narvesen og 7-Eleven. Den er uten kumelk, hvitt sukker eller kunstig søtstoff. Grøten lages med svarthavre og quinoa som er dyrket i Norge uten bruk av sprøytemidler!

Det blir gratis produktprøver på Vegan Weekend til alle som kommer innom standen.

 

Smågrønt er en liten, urban farm som holder til i Stavanger Øst, hvor de dyrker microgreens i en spesielt tilpasset container. Deres avlinger er helt økologiske, de bruker kun filtrert regnvann, og ingen gift eller sprøytemidler er ellers benyttet i prosessen.De dyrker ulike varianter av microgreens, med forskjellig smak, farge og form. Blant disse finner man: reddik, solsikke, rødbete, sennep, rødkål, rosa knutekål, hvete, spinat sukkererter, brokkoli, ruccola, grønkål.

Hva er microgreens?

Hovedsaklig er dette minigrønnsaker. De er bitte små planter, med stort potensial. I sin spede spiring, i det de har fått sine første blad, kalt cotyledons, og samtidig dannet røtter, har fotosyntesen begynt. Dette gjør at næring, hentet fra jorden, blir omdannet til vitaminer og meget fordelaktig næring for oss. Denne energien lagrer de i klargjøringen til sin eksplosive spurt mot å utvikle seg til en moden plante. Når de så høstes i dette øyeblikk, gir det oss fantastisk smak, helsefordeler og visuell nytelse – gjennom små, fargesterke spirer.

Kom innom og besøk standen deres på Vegan Weekend.


Markedspool – Litt grønnere er en voksende importør og distributør av plantebaserte, melkefrie produkter. Deres varemerker i dag er YOSA Havresnack – mellommåltider og alternativ til yoghurt av finsk fullkornshavre, KOKO Dairy Free – alternativ til melk og yoghurt laget av kokosnøtt, og LOVICE premium dessertis og softis – melkefrie alternativ laget av soya. Produktene er i god vekst i Norge og de satser på en videre god framgang. Et utvalg av produktene finnes i butikker i kjedene Meny, Spar, Eurospar, Obs, Mega og Extra. Under «Vegan Weekend» vil de spesielt promotere YOSA Havresnack samt et par nylanseringer som kommer i Meny i september.

Vegan Rex er et svensk vegansk klesmerke som lager veganske klær og tilbehør.


Mytreat Organics selger vegansk, rått, glutenfritt og økologisk godteri og snacks for store og små. Produktene er fri for e-stoffer og kunstige tilsetningsoffer. Kom innom og få smaksprøver!


​Veganermat tar med butikken sin, og stiller ut en rekke varer. Det blir kjøtterstatninger, søtsaker, pålegg med mer, samt mange nye produkter! De vil også kjøre en rekke tilbud gjennom helgen.


​Vafleriet kommer med sine fantastiske belgiske vafler med deilige veganske toppings: softis, kuleis, pisket krem, belgisk sjokolade mm. De selger også økologisk brus fra Proviant Berlin, og mange typer kaffe: cafe creme, cappuccino, espresso, latte, macchiato, chociato og frappuccino – i tillegg til milkshakes.


​Eroma Perfumes lanserer ny duft 30. september kl 12:00 på Vegan Weekend i Sandnes.
Litt om duften:

  • Navn: Blu Aeris
  • Spennende og varme treaktige noter som toppes av friskhet fra bergamot, rose og jasmin.
  • Naturlig, vegansk og alkoholfri.
  • Anbefales som herreduft.

Skaperne bak det norske parfymemerket Eroma Perfumes kommer med sine nøye utviklede parfymeoljer som er naturlige, veganske og alkoholfrie. I tillegg til de herlige duftene også de nye og meget populære produktene fra serien EromaTerapi for skjønnhet og velvære. Det vil være gode messetilbud, og alle kunder vil ha mulighet å være med i Eromas trekning om et reisegavekort til en verdi av 5.000 kroner.

Kom innom standen deres på Vegan Weekend og opplev nyheten og alle de andre spennende duftene de har med seg.


​Ivy’s Chips
Ivy er en fabelaktig dame som lager fantastiske plantain-chips (matbanan) her i Norge med 100 prosent naturlige ingredienser. Chipsene er uten gluten og laktose, de er veganske og har ikke noen tilsetningsstoffer, hvilket gjør de til et sunnere alternativ sammenlignet med en vanlig pose potetchips.

Ivy har til formål å støtte og bidra til kvinnelige eide plantain-kooperativer og ideelle organisasjoner dedikert til å håndtere menneskerettigheter i Ghana, Vest-Afrika. Når du kjøper en pose med Ivy’s Chips, bidrar du også til å støtter et godt initiativ.

Nyt en knasende FEAST!

Les mer om Ivy og afrikansk mat her.


Xoco by Corina
Sjokolademakeren Corina er konditor med mer en 12 års erfaring.Hun lager sjokolade fra bunnen av og bruker beste lokale råvarer og fineste kakaobønner fra Venezuela, som er et kjent kakaoprodusent land. Xoco sine sjokoladeplater har fått en medalje på International Chocolate Awards 2017. Corina er stolt over å lage rene produkter uten melk og andre tilsetninger.


Norsk Vegansamfunn er en fantastisk organisasjon som jobber for at det skal være enklere og bedre å være veganer i Norge. Deres fremste formål er å fremme dyrs rettigheter og interesser gjennom å stille kritiske spørsmål til behandlingen av dyr i samfunnet vårt og promotere en vegansk levemåte.


Boksignering med “Sykt godt”: På standen skal Norsk Vegansamfunn selge kokebøker, og jeg kommer til å være tilstede både lørdag (kl 13.30) og søndag (kl 12.00) for å signere “Sykt godt” til alle interesserte.


BarneGleder er klar for å skape en fargerik og morsom dag med vegansk ansiktsmaling.


​Henna Fashion lager flott kroppsutsmykning med hennamaling​


NOAH – for dyrs rettigheter er en organisasjon som alltid fremmer dyrenes sak, og som ikke er fornøyd med kompromisser på deres bekostning. De ser at dyr ønsker å leve; derfor skal de ikke drepes. De ser at dyr ønsker å utfolde seg; derfor har de krav på frihet.


Fristelse Cafe kommer med sine fristende kaker og is.


Norsk Senter for Dyrevelferd arbeider med oppstart og drift av frigårder for gårdsdyr i Norge, og med utarbeiding og distrubusjon/opplæring innenfor en livsstil uten animalske produkter.


​Quality Hotel Residence vil ha stand og promotere Vegan Friday og Vegan Christmas, fantastiske arrangementer for veganere, vegetarianere og folk som er nysgjerrige på vegansk mat.


James Aspey har egen stand og har med seg masse kule tskjorter som han selger i løpet av helgen. Møt han for en prat eller selfie.


Jane H. Johansen vil komme med den nye kokeboken sin, Kjøttfrie burgere.


Dale Store Gård​ ligger på Gressvik rett utenfor Fredrikstad. Her driver ildsjeler et fristed for dyr, og et andelslag for grønnsaker.


Veggietable er et nytt vegansk cateringfirma i Stavanger. Kom innom standen deres og smak på masse kjøttfrie middagsretter og bakst helt uten egg og melk. Mottoet deres er “eat good, feel good. Live and let live”.


Delizia skal selge nydelig vegansk is. I tillegg kommer de til å ha med seg veganske cookies, en vegansk dessert med fruktsalat, is og krem, en blizzard (milkshake med frukt og nøtter, en cookie ice cream sandwich samt en spicy linsesuppe.


Animal insight Norge kommer på standen sin til å informere om veganisme og forbindelsen til dyrs rettigheter og miljøet. De ønsker å motivere, inspirere og informere, så kom innom de om du trenger enda en god grunn til å spise vegansk!