Utstillere

Fristelse Café kommer til Vegan Weekend med masse godt og nytt. Det blir en unik sjanse for å få smake vår American Soft Ice Cream og sommerens hit; Red Velvet Bubble Waffle. Det blir også soya frappe og kaker!

NOAH – for dyrs rettigheter er en organisasjon som jobber for alle dyrs rettigheter. På Vegan Weekend vil vi prate med folk om dyrs rettigheter og om arbeidet vårt for dyrene, dele ut våre flotte vegetarmagasiner og annen informasjon, og selge et utvalg av varer fra nettbutikken vår. Det er også anledning til å melde seg inn i NOAH for de som ønsker å støtte arbeidet vårt.

Norsk vegansamfunn er en organisasjon som jobber for at det skal være enklere og bedre å være veganer i Norge. Deres fremste formål er å fremme dyrs rettigheter og interesser gjennom å stille kritiske spørsmål til behandlingen av dyr i samfunnet vårt og promotere en vegansk levemåte.

Adez introduserer en plantebasert snacksdrikke som er perfekt for å nytes når som helst på dagen, som en del av et balansert kosthold og en sunn livsstil. Kom innom standen for å smake!

Xoco har med seg lokalproduserte og håndlagte Bean to Bar sjokoladeprodukter: -sjokoladeplater, konfekter, Spread the Joy-sjokoladepålegg og sjokoladechips cookies med norsk havsalt. Corina holder også sjokoladesmaking lørdag ettermiddag. Dette blir som regel utsolgt, så det lønner seg å være tidlig ute! Du kan kjøpe plass til dette her.

Delizia har som vanlig nydelig vegansk iskrem i mange forskjellige smaker. Nytt i år er at de også har med seg lekre cookies, sprø samosa og velsmakende falaffel. Kom innom standen deres og bli fristet!

Greek food er et catering og event firma som serverer ekte gresk grillmat med hjemmelaget pita dressinger og marinader. På Vegan Weekend skal vi selge dolmades som er vinblad fylt med ris og grønnsaker servert med hummus og pita for kr 40. Vi tilbyr også gratis smaksprøve på fava med pita. Kom og opplev de herlige smakene!

Anne Sofie Meling er Yogainstruktør, IIN Helsecoach, AromaTouch massør og har en 3-årig Bachelor i Ernæring fra Bjørknes Høyskole. Hun driver sin egen bedrift (www.annesofiehelse.no) hvor hun tilbyr helsecoaching, yoga og massasje, på Luraklinikken i Sandnes. På Vegan Weekend selger hun yoga workshop og privattimer, AromaTouch behandlinger og helsecoach konsultasjoner. Hun tilbyr 20% rabatt på din første yoga privattime, 20% på AromaTouch behandlinger, og din første helsecoaching time gratis. Du kan også kjøpe en AromaTouch håndmassasje med valgfri eterisk olje på stand for 150 kr (verdi 250 kr). Velkommen!

Vegan Balance Oil går dit fisken henter sin Omega-3, fra kaldtvanns marinealger. Disse algene gir rene langkjedede Omega-3 de samme som finnes i fiskeolje, men helt vegansk. Den justerer og opprettholder EPA + DHA nivåene og Omega 3-6 balansen i kroppen på en trygg måte. En bedre balanse mellom inntaket av Omega-6 og Omega-3 kan være en av nøklene til å redusere og forebygge fedme, diabetes type 2 og hjerte-karsykdommer. For å sjekke effekten av produktet og dokumentere at det virker for den enkelte, tas det en blodprøve ved oppstart og etter 120 dagers bruk. Denne sendes til Vitas i Oslo for analyse.

Bønnespiren er en 100% plantebasert catering i Stavanger. Bønnespiren lager næringsrik og lekker mat laget fra bunnen av. Bønnespiren leverer tapas, koldtbord, smørbrød, seitan, dessert, kaker og cupcakes. På Vegan Weekend kan du få kjøpt deilige cupcakes, smakfull seitan, fristende sandwiches og nydelige makroner.

Frisk Forlag lanserer ny bok sammen med Nina Johansen, Tanja Kalchenko og Mari Hult. Boken Plantebasert kosthold er den første store norske fagboken om temaet. På standen vil forfatterne signere bøker, samt at du finner de andre plantebaserte kokebøkene fra Frisk forlag: Sykt godt, Sykt enkelt og Sunn sjokolade.

Lindis naturprodukter lager veganske kremer, oljer, soyalys, parfyme og smykker med vakre stener. Alt er hjemmelagd og naturlig.

Dirty Chakra tilbyr naturlige og hjemmelagde velværeprodukter. De har spesialisert seg på såper, sjampo, deo, kremer og leppepomader.

Eroma Perfumes er et norsk selskap som produserer naturlige, veganske og alkoholfrie parfymeoljer og skjeggoljer. Alle produktene er 100% cruelty free og allergivennlige. Under årets Vegan Weekend har Eroma en overraskende nyhet til både ham og henne. Og selvfølgelig spesialpriser på alle produkter under årets messe. Vi gleder oss til en fantastisk og velduftende weekend, og håper å se både gamle og nye kunder! Vel møtt!

PRYD er en nyopstartet bedrift som har med seg broderte strykemerker – kortreiste er de også, for de produseres i Stavanger! PRYD har tidligere i år stått på stand på vegetarfestivaler i både Oslo og Bergen, men gleder seg nå ekstra mye til å stå på stand her hjemme. PRYD blir kun å finne på stand på søndagen!

Selvfølgelig er Miljøpartiet De Grønne på Vegan Weekend! Her sammenfattes mye av det vi står for. Et mer plantebasert kosthold er til det beste både for helsa, dyrene og jorda vår. Hva vi spiser er en del av løsningen på mange av miljøutfordringene vi står overfor. Vi er her både for å lære og for å fortelle om hvordan vi politisk jobber for hensynet til mennesker, dyr og miljø i hele produksjonkjeden. Vi heier på Vegan Weekend!

DNT – Edru Livsstil er en organisasjon for folk som ikke drikker alkohol. Vi driver rusforebyggende arbeid blant ungdom og voksne, og jobber for å skape flere alkoholfrie møteplasser og for at det skal bli lettere å velge en edru livsstil.

Nettverk for dyrs frihet er en organisasjon som dokumenterer og bekjemper dyremishandling. På standen kan man se livet til en kylling eller en gris gjennom VR-briller, slå av en hyggelig prat og shoppe.

Vegan Nails by Camilla vil demonstrere ulike design og teknikker helt gratis. Her kan du også booke time til et besøk i salongen. Det brukes kun veganske produkter og brukes pensler laget av kunsthår, så du kan få fine negler med god samvittighet.

Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren vil ha informasjonsstand der du kan få høre om arbeidet de gjør for hjemløse dyr i Rogaland. Det vil også bli lotteri og salg av forskjellige Dyrebeskyttelsen effekter.

Lørdag får vi besøk av Frida Ottesen, kunstneren bak Freedayart I gjennom kunsten hun skaper med tusjer og fargeblyanter, uttrykker hun bl.a. sin kjærlighet for naturen og dyrene.

World Saving Hustle er en organisasjon som kjemper for naturen, dyrene og menneskers rettigheter. På Vegan Weekend kan du snakke med oss, se på merchen vår og få med deg en flyer. Hvis du føler at verdensredderen i deg våkner, så er det også en god mulighet for å bli kjent med organisasjonen og melde deg inn.